Antonia și Alex Velea au simțit nevoia de o vacanță, după ce au avut parte de un an greu în care au muncit și în care deși nu au mai avut concerte, nu au avut timp pentru a se relaxa. Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți și-au luat bilete spre Maldive, un loc de vis în care își doreau să ajungă și să petreacă tot mai mult timp unul alături de celălalt, fără nicio grijă.

Antonia: „Dragostea pură este cheia”

Aflați departe de acasă, aceștia nu s-au putut abține să îi țină la curent pe fanii lor cu tot ceea ce fac pe meleaguri străine și au postat zeci de imagini, care le-au atras imediat atenția internuaților. Antonia a reușit să își pună trupul perfect în evidență, iar fotografiile de pe social media au adunat mii de aprecieri și sute de comentarii în doar câteva minute. Nici Alex Velea nu s-a lăsat mai prejos și s-a lăsat pozat de iubita sa în tot felul de ipostaze pe care fanii le-au adorat.

Cum era de așteptat, artiștii au postat și imagini împreună, iar artista i-a făcut o declarație de dragoste iubitului său, de care orice bărbat ar fi mândru. Vedeta crede despre Alex Velea că este omul perfect, pe care îl vrea alături de ea pentru tot restul vieții sale și este mândră de relația lor. Mai mult de atât, frumoasa cântăreață a mărturisit că pentru ea adevărata sa comoară este familia ei, pe care o iubește și care reprezintă totul pentru ea.

 

Antonia și Alex Velea, imagini uluitoare din Maldive! Detaliul care le-a atras atenția tuturor / FOTO

„Ia-ți pe cineva care este bun/ă de soț/soție! Fii într-o relație de care ești mândru, în care îți vei trăi viața dintr-o perspectivă complet diferită, într-un mod frumos. Dragostea pură este cheia…. Dragostea ar trebui să îți ofere pace, putere și fericire. Pentru mine adevărata comoară în viață este familia! Când ești pregătit, găsește acel om special cu care să îți formezi o familie, este uimitor, îți promit. Mulțumesc pentru tot! Știi asta deja. @iamvelea”, a notat Antonia pe Instagram.