Ultimul an a fost unul care a pus serios la încercare pe Antonia. Iubita lui Alex Velea a fost dezamăgită de câteva peroane din viața sa și vrea să treacă deja cu vederea tot ceea ce s-a întâmplat. În urmă cu doar câteva ore, frumoasa artistă a postat un mesaj care le-a atras imediat atenția fanilor ei și care s-au dus, într-o clipă, cu gândul la cei doi tineri pe care ea și partenerul ei de viață i-au ajutat în carieră și anume Mario Fresh și Lino Golden.

”Vă iubesc pe toți, știți voi cine sunteți!”

Scandalul dintre aceștia a fost unul care, la un moment dat, a luat amploare în mediul online și care a ocupat primele pagini ale ziarelor pentru multă vreme. Vedetele și-au aruncat cuvinte grele pe social media, iar recent iubitul Antoniei le-a dedicat celor care l-au rănit pe el și pe familia lui o piesă, în care le-a transmis tot ceea ce avea pe suflet.

În schimb, Antonia a decis să îngroape securea războiului spunând că a încetat să mai țină cont de toate amintirile urâte pe care le are și de toate altercațiile din trecut. Nici pe oamenii care au rănit-o nu îi mai ea în seamă, pentru că i-a iertat și pentru ca și ei să fie împăcați și fericiți, la un moment dat, deși încă mai vorbesc urât despre ea. Cântăreața le-a spus că îi iubește pe toți și că este împăcată cu ea însăși, dar și cu decizia pe care a luat-o în ceea ce îi privește pe oamenii respectivi.

Antonia, mesaj dur în urma certurilor pe care le-a avut cu Lino Golden și Mario Fresh: " Fie ca toți să fim fericiți!"

”În mod oficial, am încetat să mai țin evidența altercațiilor mele din trecut, amintirile proaste, oamenii care m-au rănit, oamenii pe care i-am rănit … Îmi pare rău că au avut loc vreodată … Anul trecut pentru mine a fost despre vindecare. Am iertat în inima mea…. Mă simt fericită și împăcată cu mine … și celor care încă mai au resentimente sau încă vorbesc urât despre mine, să vă vindecați și să fiți fericiți și împăcați. Vă rog să nu mai fiți răi și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Fie ca toți să fim fericiți! Vă iubesc pe toți, știți voi cine sunteți!”, a scris Antonia pe Instagram.