Este bucurie mare pentru Antonia în aceste momente! Artista le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele de socializre despre noua sa mare realizare. Partenera de viață a lui Velea nu-și mai încape în piele de bucurie.

Antonia ne-a uimit încă o dată și a demonstrat că într-adevăr este o femeie care nu se lasă până nu obține ceea ce-și dorește de la viață. Fie că e vorba de planul profesional, fie că e vorba de cel personal, Antonia este exact acolo unde și-ar fi dorit, iar surprizele pentru fani nu încetează să apară nici acum.

Unii fani au crezut că Antonia urmează să anunțe că familia lor se mărește din nou, însă nu despre asta este vorba, ci despre faptul că diva urmează să lanseze încă un hit în viitorul apropiat. Fanii s-au arătat extrem de nerebdători și au felicitat-o din nou pe frumoasa noastră artistă pentru profesionalismul de care dă dovadă mereu.

Antonia lansează o nouă piesă

Antonia a făcut marele anunț pe rețelele de scializare. ”Dinero” se numește următoarea piesă a artistei și e cu atât mai mult așteptată de fani că cât vedeta apare în ipostaze provocatoare. Fanii au făcut abstracție de decor, ci toată atenția a fost îndreptată către formele apetisante ale artistei. Se poate observa că piesa este filmată într-un cadru rustic, mai exact, este vorba despre fermă.

Antonia așteaptă cu nerăbdare să apară noua sa piesă, dovadă în acest sens stă chiar msajul pe care l-a scris în dreptul teaser-ului. Se pare că nu doar ea așteaptă cu sufletul la gură lansarea piesei, ci și fanii, pentru că ”mostra” pe care ea le-a oferit-o a acumulat, într-un timp extrem de scurt, peste 90 de mii de vizualizări.

„Sunt atât de entiziasmată”, a scris Antonia în dreptul unui teaser postat pe contul său de Instagram.

Antonia le-a dat vestea cea mare fanilor săi! Fanii sunt în extaz: ”Sunt atât de entuziasmată”

Se pare că și colegii săi de breaslă au felcitat-o pentru noua piesă. Artiști precum Misha s-a regăsit printre miile de  comentarii lăsate de fani.

„Sună bine”, a spus Misha despre noua piesă a Antoniei.