Antonia și-a luat inima în dinți și a vorbit pe rețelele sociale despre anumite lucruri care se spun despre ea și despre partenerul ei de viață, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Vedeta este de părere că soțul Andrei, Cătălin Măruță este un mare „îmbârligător”, care face tot ceea ce îi stă în putință pentru audiență și nu are o părere prea bună despre subiectele pe care acesta le abordează în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Antonia a răbufnit pe rețelele sociale

Artista este de părere că există o mare diferență între abuz și dorința de a face audiență și că prezentatorul are obsesie pentru a menționa numele ei, dar și pe cel al lui Alex Velea. Frumoasa vedetă a luat foc pe Instagram, în momentul în care și-a dat seama că se face, de fapt, o campanie de denigrare a lor și nu poate accepta sub nicio formă acest lucru.

Viitoarea soție a lui Alex Velea a spus că Măruță nu vrea decât o reație din partea lor, pe care nu o primește și reuște să se facă de râs în fața telespectatorilor de fiecare dată. Cântăreața a spus în mod ironic că producătorii sunt de vină pentru toate acestea, dar nu crede în vorbele sale din moment ce a făcut această afirmație între ghilimele, ceea ce înseamnă că este de părere că toată vina îi aparține, de fapt, chiar lui Cătălin Măruță. Soțul Andrei încă nu a reacționat la cele scrise de ea, dar internauții așteaptă cu sufletul la gură să vadă ceea ce are de zis în acest caz.

 

Antonia, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță! Ce i-a transmis soțului Andrei: "Este clar că el ne caută reacția, însă..."

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a scris Antonia la Story.