Anna Lesko a demonstrat că nu este talentată doar pe scenă, ci și în bucătărie. Frumoasa vedetă a vrut să gătească și ea ceva bun și chiar i-a ieșit. A intrat în bucătărie, ceea ce nu se întâmplă prea des, și a făcut o prăjitură pe care fanii au adorat-o încă de la prima vedere. Cei mai mulți dintre ei sunt dornici să încerce și ei rețeta respectivă, mai ales că ea le-a prezentat deja toți pașii pe care trebuie să îi urmeze.

Ce a pregătit Anna Lesko pentru cei dragi

Anna Lesko și-a obișnuit admiratorii cu imagini care mai de care mai provocatoare, care îi fac pe aceștia să înroșească imediat butonul de like. Artista are un trup de invidiat de care are mare grijă și pe care știe cum să îl pună în evidență de fiecare dată.

Doar că postarea aceasta este specială și a reușit să le atragă și mai mult atenția internauților, dar mai ales fanelor sale care vor să o încerce. În ultima vreme, ea a petrecut tot mai mult timp pe social media, în ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, iar pentru asta fanii o iubesc și mai tare. Cei mai mulți dintre ei vor să știe zilnic ce anume face vedeta, pe unde umblă sau ce decide să mânânce.

Ceea ce a gătit ultima dată se numește tortul ecler sau cel puțin așa îi place ei să îl numească. După ce a postat primele imagini cu minunea care i-a ieșit, oamenii în comentarii i-au cerut să posteze și rețeta, iar ea i-a ascultat.

Anna Lesko s-a apucat serios de gătit! Vedeta le-a prezentat rețeta fanilor: “Am avut poftă de…“

Ingrediente:
– 1 kg Biscuiti de ovaz
Crema 1:
– 500 ml lapte
– 2,5 linguri amidon
– 3 linguri zahar
– 1 galbenus
– esenta de vanilie
Se lasa la frigider aprox 1 ora.
Crema 2:
– 50 gr Praf de spuma pt deserturi cu gust de frisca
– 100 ml lapte rece
– 2 galbenusuri
– 1 lingura de zahar
– 1 zahar vanilinat
– 250 gr mascarpone
Glazura:
– 4 linguri de zahar
– 2 lingurite de cacao
– 1 lingura de lapte
– 50 gr unt
Peste glazura am avut pofta de fructe de padure.
Tortul se lasa la frigider peste noapte.