Fosta concurentă de la Ferma 2020 a fost invitată astăzi în platoul lui Măruță cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a fost întâmpinată de către prezentator cu un tort și un superb buchet de trandafiri. Duminică, frumoasa moldoveancă va împlini 42 de ani, însă nimic nu îi dezvăluie vârsta reală. Lipsită de inhibiții, Anna Lesko nu ezită să își dezvăluie formele apetisante.

Fiecare apariție a sa este o bucurie pentru toți bărbații. Blodina alege ținute care îi pun în evidență trupul perfect, fiind din ce în ce mai îndrăzneață. Astăzi, sexy-cântăreața a optat pentru o rochie verde, plasă, cu detalii aurii, prin care i se vedea corpul tonifiat. Vedeta și-a „uitat” acasă sutienul, lăsând la vedere pieptul său generos.

Anna Lesko a gafat-o în trimpul transmisiunii live

Echipa de la Pro TV i-ar fi pregătit o surpriză vedetei, însă, se pare că aceasta nu ar fi fost tocmai pe placul ei. Magicianul Robert Tudor a fost invitatul care ar fi trebuit să îi aducă zâmbetul pe față cântăreței, numai că s-a întâmplat exact pe dos. Artista a mărturisit că nu îi plac magicienii și că nu ar crede în aceste numere de magie.

Totuși, replica acidă a fostei concurente l-a deranjat pe invitatul special. După ce a încercat să treacă peste comentariile răutăcioase și a continuat show-ul pentru care se pregătise intens, acesta a vrut să îi dea și el replica Annei Lesko.

„Când vine cineva și îți place, ar trebui să te bucuri de un entertainment pe care îl face un om (…)Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de tot… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a spus Robert Tudor.

Cătălin Măruță a încercat să detensioneze atmosfera și să îi împace pe invitații săi, mai ales că intețiile lui au fost unele bune. Se pare că nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție din partea sărbătoritei.