Andrei Ștefănescu are o familie frumoasă, de care este extrem de mândru și pentru binele căreia ar face orice. Se poate considera un om norocos, pentru că a reușit să facă atât de multe lucruri până la vârsta sa. Ziua de ieri, a fost foarte, foarte importantă pentru artistul îndrăgitit de atât de multă lume.

Andrei Ștefănescu, în culmea fericirii

Prezentatorul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars și-a sărbătorit ieri copilul. Băiețelul său a împlinit frumoasa vârstă de patru ani, iar tatăl lui nu a putut să lase o asemenea zi să treacă așa cu una, cu două. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a decis să posteze o imagine cu micuțulul lui, care a adunat multe aprecieri din partea oamenilor care îl urmăresc pe rețelele sociale.

Asta nu este tot! El i-a mai transmis acestuia și un mesaj emoționant, pe care fanii l-au citit cu sufletul la gură. Nici admiratorii lui nu s-au lăsat mai prejos, ci i-au transmis urările și gândurile bune fiului artistului. Ziua lui Ayan a fost și un moment în care părinții lui s-au reunit pentru el și au petrecut clipe frumoase împreună, ca o adevărată familie, chiar dacă s-au despărțit nu de mult.

Nu a lipsit nici tortul de ziua fiului lor. Aceștia i-au comandat un tort special, cu personajele sale preferate, de care s-a bucurat la maximum. Ayan a suflat în lumănări și cine știe, poate și-a pus o dorință.

Andrei Ștefănescu, mesaj emoționant pentru copilul său! Toată lumea a fost impresionată / FOTO

”Astăzi este ziua ta….omulețul meu iubit….copilul meu drag , universul meu…și tot ce înseamnă frumos în lume…te iubesc și-ți voi fi alaturi, indiferent ce se va întâmpla cu viata mea și în viata mea…maine dacă ai avea nevoie de inima mea , aș veni râzând să -ți o dau din piept….TE IUBESC…LA MULȚI ANI MINUNAȚI BĂIEȚELUL MEU DRAG❤❤❤”, a scris ieri Andrei Ștefănescu, pe Instagram.