Andrei Ștefănescu nu se ferește să dea detalii din viața sa. Acesta a făcut declarații despre motivele despărțirii de soția lui Antonia. Prezentatorul de la Antena Stars a explicat că nu are cu adevărat un motiv bun pentru care au ajuns la o separare definitivă, însă totul a venit de la sine. Motivul este trecerea timpului, după cum explică Andrei tot ce s-a întâmplat între el și soția sa.

Andrei Ștefănescu a explicat public faptul că nu a avut motive cu adevărat explicabile pentru care să ajungă la divorț cu Antonia. Niciodată nu s-ar fi gândit că v-a ajunge să se despartă de cea cu care la un moment dat se vedea întreaga viață. De altfel, nimeni din jurul lor nu s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge să se despartă. Andrei și Antonia păreau un cuplu destul de solid. Ei bine, timpul i-a îndepărtat pe cei doi, motiv pentru care au ajuns să creadă că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât.

Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

andrei-stefanescu
andrei-stefanescu

Relația dintre Andrei și fiul său este acum mult mai bună

Andrei povestește că relația dintre el și fiul său a devenit mult mai bună de când a divorțat. Cei doi petrec timp de calitate și sunt din ce în ce mai uniți. Mai mult, Andrei își dorește să fie în continuare un tată bun și să își poată sprijini copilul de fiecare dată când acesta va avea nevoie.

Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a completat cântărețul.