Andrei Dascălu, colegii lui, dar și fanii Survivor România au rămas cu gura cascată, în momentul în care Albert Oprea nu a mai ieșit favoritul publicului. Acesta se obișnuise cu titlul, pentru că de câteva săptămâni bune se situa pe primul loc și nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Având în vedere că Războinicii au pierdut ambele jocuri de iminunitate, cei de acasă au vrut să îl protejeze pe Andrei, așa că i-au acordat voturile lor, motiv pentru care el a fost în stare de șoc preț de câteva minute.

„Locul 1 este un lucru foarte mare”

Războinicul este foarte recunoscător pentru faptul că s-a situat pe primul loc și a declarat de la bun început că nu se aștepta vreodată să iasă favorit în acest concurs. Având în vedere că nu avea o altă opțiune în afară de bunul lui prieten, Marius Crăciun, și cel care a ieșit până acum preferatul celor de acasă, l-a propus pe Albert pentru eliminare. Astfel că el împreună cu fetele din echipa lor, au fost în pericol de eliminare, cea care a părăsit competiția fiind Adelina Damian.

Andrei Dascălu le-a mulțumit oamenilor care l-au votat, pentru că doar datorită lor a ajuns unde este acum și chiar dacă a avut o săptămână mai puțin bună în Republica Dominicană, faptul că s-a situat pe locul 1 îl motivează să lupte și mai mult și să dea tot ceea ce are mai bun, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care au mare încredere în el.

 

 

Andrei Dascălu, prima dată favoritul publicului la Survivor România: "Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam"

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit. Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat. Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult. Recunosc că am avut o săptămână proastă, dar cu această săptămână că am ieșit pe locul 1 mă motivează foarte tare și cu siguranță voi dovedi și mai mult pe traseu. Sunt în șoc, nu mă așteptam. Îmi cer scuze că mă repet. Le mulțumesc din suflet oamenilor și sper să fie alături de mine în continuare și tot ce voi face aici va fi dedicat lor, pentru că mi-au demonstrat că sunt alături de mine și merită chestia asta. Voi da tot ce am mai bun și sper să-i fac mândri”, a declarat Războinicul.