Andreea Tonciu nu ezită niciun moment să arate cât se mândrește cu fiica sa. Vedeta de televiziune publică zilnic imagini cu Rebeca. Ultima fotografie a strâns mii de aprecieri într-un timp record. Mai mult,  fanii au observat un lucru care este din ce în ce mai clar. Cele două sunt ca surorile gemene.

Ce au observat fanii Andreei Tonciu

Andreea a publicat pe pagina sa personală de Instagram mai multe poze cu ea și fiica pe care o are împreună cu fotbalistul Daniel Niculescu. Mai mulți fani au preluat pozele și le-au redistribuit.  Vedeta a strâns imediat mii de like-uri și comentarii. Internauții au felicitat-o pentru cât de frumoasă este Rebeca. Mai mult, cu toții și-au dat seama că fata seamănă pe zi ce trece tot mai mult cu Andreea și că acestea au atât trăsături comune, cât și atitudini.

Tonciu și Rebeca
Tonciu și Rebeca

De când a devenit mamă, Andreea Tonciu susține că viața ei s-a schimbat complet. Aceasta petrece tot mai mult timp alături de fiica sa, iar între cele două este mai mult o relație ca între cele mai bune prietene. Aceasta își dedică foarte mult timp familiei, mai ales când vine vorba de educația Rebecăi.

Andreea, finalistă la „Bravo, ai stil”

Andreea Tonciu a participat în 2020 la un  nou proiect TV. Aceasta a făcut show în sezonul șase la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea a fost una dintre cele mai puternice concurente, prezentând ținute bune și spectacole de gală de excepție. Aceasta a ajuns chiar în marea finală a competiției de stil de la Kanal D. Alături de ea, în finala luptei pentru titlul de cea mai stilată femeie din România au fost Theo Rose, Oana Radu, De ea Codrea, Cristina Șișcanu și Alexandra Ungureanu. Marea competiție a fost câștigată de Alexandra Ungureanu, din lupta finală cu Theo Rose.