Andreea Tonciu a împlinit astăzi vârsta de 35 de ani. Aceasta la transmis încă de ieri un mesaj fanilor săi. Ea îi invită să fie alături de ea, în online. Aceasta pregătește o mică petrecere, alături de câțiva prieteni și familie, în ciuda restricțiilor pentru protecția împotriva coronavirusului.

Andreea, mesaj pentru fanii săi

Andreea a transmis mesajul său pentru cei care o urmăresc pe paginile de socializare. Aceasta a realizat mai multe Insta Story-uri, prin care a vorbit despre data în care s-a născut, dar și ce planuri are pentru astăzi.

Mă simt foarte fericită și foarte împlinită. M-am născut pe data de 12.05.1986 la 6 dimineața

Am foarte mari emoții. O să dau o mică petrecere alături de prietenii mei. Și alături de voi pentru că vreau să fac un live, să îmi urați La mulți ani”, a transmis Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu își ține mereu fanii aproape

Andreea Tonciu este tot mai aproape de fanii săi, mai ales de când a participat la un show de modă. Este vorba despre cunoscuta emisiune despre stil „Bravo, ai stil! Celebrities”. Este vorba despre sezonul șase al emisiunii, cel destinat vedetelor din România. Andreea a concurat pentru marele premiu alături de Roxana Nemeș, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Gina Chirilă, Maria Ilioiu, Oana Radu, Cristina Șișcanu, Bianca Giurcanu, Calina Roman, Deea Codrea, Raluca Tănase și Bianca Rus.

andreea tonciu
andreea tonciu

Andreea a ajuns până în finala concursului, însă ultimele două concurente care au dus lupta finală au fost Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Aceasta din urmă a câștigat marele premiu și titlul de cea mai stilată vedetă din România. De atunci, Andreea Tonciu a prezentat foarte mult viața sa privată în mediul online. La scurt timp după proiectul de la Kanal D, Andreea a lansat și o melodie, alături de Tzanca Uraganul, „Eu reprezint femeile”. Melodia a fost tot în trendingul din România, zile la rând.