Andreea Tonciu este urmărită de probleme în ultima vreme și se pare că nu reușește să mai scape de acestea. Vedeta le-a vorbit cu sinceritate fanilor săi de pe social media despre acestea, iar ei au încercat să o ajute. Nu este singurul lucru cu care s-a confruntat în ultimul timp. Micuța ei a acuzat și era dureri de genul acesta, dar și multe altele, motiv pentru care a decis să meargă cu ea la medic. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar fetița vedetei este în afara oricărui pericol.

Andreea Tonciu are dureri insuportabile

De câteva zile bune, Andreea Tonciu are probleme serioase de sănătate. Despre ce este vorba? Ei bine, are dureri insportabile de cap, dar refuză să ia orice fel de pastilă care ar putea să o ajute să scape de ele. În plus, ea a decis să ceară sfaturi din partea internauților, în speranța că unul dintre ei ar putea să o ajute în vreun fel anume.

”Bună dimineața, dragilor! Continuă durerile acestea de cap, foarte foarte mari, dar nu iau nicio pastilă. Nu iau! Corpul meu nu este obișnuit cu pastile. Și mă tot întreb de ce mă doare capul de câteva zile. Nu înțeleg de ce mă doare capul de câteva zile’. Aștept răspunsuri de la voi!’, le-a transmis ea internauților.

Andreea a dat de multe ori dovadă de faptul că este o femeie puternică și că toate problemele care îi apar în cale nu o pot dobârâ în niciun fel. Are momente în care poate nu se simte prea bine, dar nu uită să își păstreze zâmbetul pe buze. Nu putem vorbi despre acest lucru și acum. Ea s-a afișat pe Instagram într-o stare nu tocmai bună, iar acest lucru se putea vedea chiar și pe chipul ei. Fanii își fac griji serioase.