Andreea Marin a intrat în casele oamenilor încă de la 19 ani, când a început să lucreze ca moderator la TVR Iași, iar succesul l-a cunoscut în momentul în care a început să prezinte emisiunea „Surprize, surprize”. Acesta este și motivul pentru care vedeta afirmă că mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr. a fost clădit pe iubire, nu pe dorința ei de afirmare, așa cum o acuză unele persoane.

Cariera Andreei Marin este una impresionantă și încă de la primul contact cu televiziunea, la 19 ani, totul a avut o continuitate. Au fost proiecte de succes, emisiuni care au dus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, evenimente pe care le-a prezentat și campanii pe care a simțit să le facă. De ce amintim de toate aceste lucruri? Ei bine, de-a lungul timpului au existat persoane care au afirmat că Andreea Marin s-a căsătorit, de fapt, cu Ștefan Bănică Jr. pentru a căpăta faimă. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar vedeta a ținut să facă câteva precizări.

Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!’, a declarat Andreea Marin la Mădălin Ionescu Show’.

andreea-marin
andreea-marin

Andreea Marin, detalii legate de bătăile primite în căsnicie

Andreea Marin și Ștefan Bănică junior au avut o căsnicie care a durat șapte ani. Dragostea dintre cei doi a fost destul de puternică, iar din rodul iubirii lor s-a născut și o fiică, Violeta. Motivul pentru care cei doi au ajuns să se despartă și să meargă definitiv pe alte drumuri a fost unul destul de clar. Mai exact, cei doi s-ar fi despărțit din cauza faptului că Bănică i-a fost atât infidel, cât și violent. Prezentatoarea Tv nu a vrut să recunoască public niciun dintre aceste detalii, deși toți prietenii lor au susținut contrariul.

N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine’, a declarat Andreea Marin.