Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România de după’90. Chiar dacă a avut mereu un succes nebun pe sticlă, iar fanii au fost mereu curioși de mai mult detalii din viața ei personală, totuși vedeta a păstrat mereu o doză de confidențialitate. Până acum, Andreea nu a vorbit prea mult despre aspectele financiare din viața ei. Într-un moment de sinceritate, fosta Zànă a Surprizelor a dezvăluit cum a reușit să obțină tot ceea ce deține în prezent.

Investește în dezvoltarea ei și a fiicei

Deși mulți ar considera-o fruntașă în topul celor mai bogate vedete de la noi, Andreea a vrut să demonteze acest mit. Ea a precizat că nu a dorit niciodată să facă investiții uriașe în case sau mașini ci a preferat să se focuseze pe dezvoltarea ei și a fiicei, Violeta. Fosta Zână a Surprizelor pune mai mult preț pe o călătorie alături de Violeta, din care să aibă cunoștințe de acumulat, decât pe a arunca banii pe fereastră. De altfel, nici la capitolul investiții în îmbrăcăminte și accesorii de lux, Andreea nu este vreo împătimită. Totodată, prezentatoarea a dezvăluit că nu a pus niciodată preț pe aceste aspecte.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani’, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi.”, a dezvăluit vedeta.

Andreea locuiește alături de fiica și iubitul ei într-o vilă de la marginea Bucureștiului, proprietate personală. De altfel, fosta Zână a Surprizelor conduce un bolid 4×4, care a costat destul de mult. Despre aceste două proprietăți, vedeta a ținut să facă un anunț neașteptat. Mai exact ea a dezvăluit că ambele au fost achiziționate cu ajutorul unor credite bancare.

Andreea Marin

Chiar dacă nimeni nu se aștepta la asta, Andreea plătește rate lunare ca mulți alți români. Ea a menționat că abia peste 10 ani va încheia plata datoriilor către bancă. Totodată, vedeta a mai adăugat că bolidul pe care îl conduce este adaptat nevoilor ei. În trecut, Andreea a deținut o mașină pe care a condus-o nu mai puțin de 13 ani.