Andreea Marin a scris cu siguranță o filă în istoria televiziunii de după anii ’90. Vedeta a ajuns la inimile românilor încă de la primele apariții în lumina reflectoarelor și de-a lungul timpului și-a păstrat acest loc. Chiar dacă pe micul ecran, prezentatoarea a fost mereu ca o carte deschisă, radiind de energie pozitivă și transparență, când venea vorba de viața personală, Andreea a preferat mereu să fie foarte rezervată. În ultima perioadă însă se pare că vedeta a a schimbat macazul respectiv și a decis să arate fanilor ei mai mult.

Fotografiată în lenjerie în propriul dormitor

Cine și-ar fi închipuit cum arată locul în care celebra Andreea Marin își petrece momentele de liniște și odihnă alături de partenerul ei? Ei bine, vedeta a elucidat misterul. Andreea a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare în patul matrimonial cel mai probabil așa cum își petrece nopțile acolo…într-o pijama provocatoare.

Andreea Marin

Cel mai probabil poza a fost surprinsă de nimeni altul decât partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă fotografia a fost realizată pentru a promova un produs, Andreea a mărturisit că alături de iubitul ei face cea mai bună echipă pe plan profesional. Acesta o ajută în majoritatea campaniilor pe care le derulează, fiindu-i un sprijin real.

 

Cel mai bun exemplu în acest sens a avut loc în pandemie. Prezentatoarea a pus în mișcare o strângere de fonduri dar și de materiale esențiale în centrele suport COVID. Vedeta a reușit să strângă o peste 1 milion de euro pentru această cauză.

Dincolo de proiectele profesionale, Andreea și Adrian se înțeleg de minune și în viața de cuplu. Fosta Zână îl însoțește pe iubitul ei în toate călătoriile de afaceri. Partenerul de viață al prezentatoarei este consul de mai mulți ani, iar prin prisma activității este nevoit să părăsească des România.

Cei doi locuiesc în vila Andreei Marin alături de fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică, Violeta. Prezentatoarea și iubitul ei își îndeplinesc cu succes rolul de părinți însă au planuri pentru a aduce pe lume împreună un copil care să le completeze familia.