Andreea Lodbă a plecat în Republica Dominicană cu gândul că va reuși să își depășească limitele fiind, de asemenea, covinsă de faptul că va fi una dintre cele mai frumoase și grele experiențe din viața sa. Actrița recunoaște că partciparea la această emisiune a schimbat-o în totalitate și că în săptămânile petrecute în jungla din Republica Dominicană a învățat cum să supraviețuiască fără să aibă aproape nimic.

„Aș mai fi rezistat în competiție”

Vedeta a reușit, de asemenea, să nu se certe cu niciunul dintre colegii săi, ba chiar a încercat să se apropie de fiecare în parte, atât de mult cât a putut. Odată ce a ajuns în România, ea a dat o serie de declarații neașteptate despre Faimoși și a vorbit despre un episod pe care cei de acasă nu l-au putut difuza la TV. Într-una dintre zile, Raluca Dumitru a scăpat o mână de orez pe jos, iar băieții din echipa lor s-au apucat să îl adune.

În plus, a mărturisit că la TV se văd prea puține lucruri în raport cu cât de multe trăiesc ei. De la Survivor România, Andreea Lodbă a plecat cu multe lecții de viață. Artista a învățat să prețuiască mai mult mâncarea, oamenii din jurul ei și este de părere că s-a întors un alt om, deși nu a stat pentru prea mult timp departe de casă. Vedeta este convinsă că ar mai fi rezistat în competiție, dacă nu era votată din punct de vedere sportiv, dar nu mai este cale de întoarcere.

 

Andreea Lodbă, detalii semnificative din spatele camerelor de filmat! Tot ce nu s-a văzut la TV: "Lumea ar fi spus că sunt nebuni"

„Odată s-a intamplat să scape Raluca orezul pe jos si băieții s-au repezit să îl adune. Dacă s-ar fi văzut acasă, lumea ar fi spus că sunt nebuni. Mi-am dat seama cat de importantă este o lingură de orez. M-am intors alt om, aceasta competitie m-a schimbat foarte mult. Mi-am dat seama ca trebuie să pretuiesc oamenii cu care convietuiesc.
As mai fi rezistat in competitie, abia ma acomodasem cu traiul de acolo, cu foamea. M-au nominalizat Zanni, Elena, dacă nu mă înșel… m-au nominalizat din punct de vedere sport, am considerat că a fost un vot corect. Avand probleme cu inotul, mi-am dat seama ca voi avea probleme mult mai mari pe parcurs si ca la acel moment eram una dintre verigile slabe si de aceea nu ama vut motiv sa ma supar. Le-am spus cp dacă voi fi nominalizată nu mă voi supăra, dar că a contat pentru mine foarte mult că am ajuns acolo”, a povestit Faimoasa.