Andreea Bănică, una dintre cele mai bune prietene ale Claudiei Pătrășcanu își arată toată susținerea vizavi de fosta ei colegă de trupă. Vedeta a fost prima care i-a sărit în ajutor atunci când a plecat din casa lui Gabi Bădălău. Magistrații au decis ca Andreea să fie citată ca martor în procesul de divorț al celor doi.

A ajutat-o să se mute și a filmat-o plângând de disperare

Andreea Bănică le-a povestit astăzi procurorilor cu lux de amănunte cum i-a sărit în ajutor prietenei ei când a fost dată afară din casa soțului. Blondina a dezvăluit că ea și soțul ei au fost cei care au adus o dubă în care Claudia și-a pus toate lucrurile și a plecat spre Constanța la casa părintească.

Artista a precizat că a avut impulsul de moment de a o filma pe prietena ei în timp ce plângea în clipele respective, tocmai pentru ca a gândit intuitiv că la un moment dat între parteneri va acea loc un proces.Deși susține că nu a fost deloc o situație comodă să facă acest lucru, totul a fost pentru binele prietenei ei.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică o susține pe Claudia Pătrășcanu în procesul de divorț. Ce a spus artista despre Gabi Bădălău

Vedeta susține că fosta ei colegă de trupă era extrem de afectată de situație și plângea fără oprire. Mai mult, Andreea a precizat că a avut un scurt dialog cu Gabi Bădălău la momentul respectiv însă totul s-a rezumat la atât.

Andreea a lăsat de înțeles că are cunoștință despre episoadele de violență dintre cei doi însă nu își dorește să detalieze despre acest lucru. Ea a mai adăugat că a decis să o susțină pe prietena ei până la capăt de dragul copiilor.

Divorț cu scandal între cei doi foști parteneri

Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a-și finaliza divorțul. Asta pentru că cei doi nu au ajuns la un numitor comun nici în ceea ce îi privește pe copii. Controversatul milionar susține ca minorii ar avea parte de un viitor asigurat alături de el în timp ce Claudia nici nu vrea să audă de această variantă.

Artista îl acuză pe tatăl copiilor ei că ar înșelat-o în repetate rânduri și că ar consuma substanțe interzise. Mai mult, Claudia a cerut ca acesta să facă testul antidrog pentru a se demonstra acest lucru.