Andreea Bănică a fost nevoită să renunțe la un eveniment important, iar fanii eu au fost șocați de decizia luată de către cântăreață, pentru că nu îi stă în fire să facă acest lucru. Cum s-a ajuns la asta? Ei bine, se pare că frumoasa artistă are ceva probleme de sănătate și nu a putut face tot ceea ce și-a propus, dar le-a povestit tuturor despre momentele de coșmar prin care a trecut, în speranța că oamenii vor înțelege de ce a luat această hotărâre de moment.

Ce a pățit Andreea Bănică!

Starea s-a înrăutățit de la o zi la alta și s-a văzut nevoită să își pună sănătatea pe primul loc, aceasta fiind cea mai importantă din punctul său de vedere. Deși părea că se simte extraordinar cu o seară înainte, Andreea Bănică a început să se simtă din ce în ce mai rău și nu a avut ce să mai facă decât să își ia o perioadă de pauză, în care să se îngrijească de ea. Foarte rar se întâmplă ca ea să nu îi onoreze pe cei cărora le-a promis că va fi acolo cu prezența și nu a procedat în acest fel nici măcar atunci când era însărcinată.

Cei care o admiră trebuie să ste liniștiți, pentru că evenimentul la care trebuia să participe nu a fost anulat, ci doar reprogramat la cererea sa. Andreea Bănică speră că își va reveni curând și vrea să urce pe scenă în cea mai bună formă a sa.

Andreea Bănică a dat de probleme! Artista și-a șocat admiratorii: "Toată viața am fost obișnuită să..."

Din păcate, din cauza unei probleme de săntate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune”, a scris vedeta, la Story.

Andreea Bănică a dat de probleme! Artista și-a șocat admiratorii: "Toată viața am fost obișnuită să..."