Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație frumoasă, însă din ce în ce mai retrasă de ochii lumii, pentru a putea fi liniștiți. Cei doi sunt îndrăgostiți cu adevărat și arată asta și pe rețelele de socializare. Cei doi și-au transmis vorbe dulci recepiroc pe Instagram, în urma unei postări.

Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, nu s-au mai ferit și-au dat frâu liber sentimentelor în mediul online, la un an de când sunt împreună. Mai mult, cum mai nou toată lumea știe că vedeta iubește din nou, iată că Tiberiu Argint și-a făcut curaj în mediul online și i-a lăsat partenerei sale un comentariu la o fotografie din vacanța cu fetele. Cei doi își vorbesc foarte frumos.

Absolut superbă 🌹😘”, i-a scris Tiberiu Argint frumoasei sale partenere,.

Andreea Bălan a reacționat imediat. Vedeta i-a mulțumit pentru complimentul primit și i-a precizat că îi este dor de el, asta pentru că au trecut câteva zile de când nu s-au mai revăzut, dat fiind faptul că e plecată din țară.

andreea-balan-si-tiberiu-argint
andreea-balan-si-tiberiu-argint

@arginttiberiu ❤️ Mulțumesc, iubirea mea ❤️ Mi-e dor de tine😍”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare la comentariul primit din partea partenerului său de viață.

Andreea și Tiberiu, împreună într-o vacanță din Dubai

Pentru că au împlinit un an de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au bucurat de o vacanță foarte romantică în Dubai, în urmă cu o săptămână. Vedeta a fost foarte fericită să vadă pentru prima dată cum este Dubaiul. Cei doi au locuit într-un apartament exclusivist și s-au distrat pe cinste. Au vizitat cele mai spectaculoase locuri din Dubai și s-au bucurat de ei și de iubirea lor. Fanii Andreei și lui Tiberiu i-au rugat să publice și fotografii împreună, mai ales că până acum au publicat doar poze din același loc, însă separat.