Ziua de 4 martie este o zi cu o însemnătate aparte pentru Andreea Bălan. Fix în urmă cu doi ani, a venit pe lumea cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Acesta nu este singurul lucru important pentru care vedeta are emoții de fiecare dată în această zi, ci ea a primit și o a doua șansă la viață. După ce a născut-o pe cea mică, artista era pe punctul de a-și pierde viața, dar a scăpat ca prin minune, iar fetițele sale se pot bucura de prezența mamei în viața lor.

Andreea Bălan este recunoscătoare pentru tot

Cântăreața a trecut prin clipe de coșmar în 2019 și a crezut că nu va scăpa cu bine, dar minunea s-a întâmplat și este extrem de recunoscătoare pentru acest lucru. Pentru a sărbători ziua care care i-a schimbat viața pentru totdeauna, ea a lansat în urmă cu puțin timp piesa „Amintiri”, una dintre cele mai emoționante piese din întreaga sa carieră, după cum a menționat chiar ea în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe social media.

Pentru videoclip, ea le-a cerut fotografii celor din jurul ei, care i le-au dat cu mare drag. Când le-a văzut, frumoasa vedetă nu și-a putut stăpâni lacrimile din cauza emoțiilor pe care le avea. Și anul trecut Andreea Bălan a lansat o melodie și, cel mai probabil, va proceda așa și în 2022. Un asemenea eveniment nu poate fi trecut cu vederea, mai ales după ce și-a văzut moartea cu ochii, din cauza complicațiilor care au apărut la nașterea Clarei, fiica ei cea mică, pe care o iubește la nebunie.

 

„Dragii mei, cu emotie si cu multa dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea.
Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua sansa la viața.
In aceasta zi s-a nascut Clara si de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.
Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre.
Multumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plans cand am citit mesajele voastre, regret totodata ca nu au intrat toate in videoclip, dar sper sa va placa ceea ce a iesit si sa va bucurati ca impreuna cream Amintiri nemuritoate.”, a menționat artista pe Instagram.