Îndrăgita artistă Andreea Bălan e ieșit public, după mult timp, cu noi declarații. Aceasta a vorbit despre relația cu George Burcea, despre actuala sa viață alături de Tiberiu Argint, dar și despre ce are de gând să facă în viața profesională. Pe George Burcea, Andreea a reușit să îl ierte pe fostul soț.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre mai multe lucruri importante din viața sa, inclusiv și despre relația tumultoasă pe care a avut-o cu George Burcea. După mai multe scandaluri, Andreea a reușit să îl ierte pe fostul soț și a învățat cum să meargă mai departe.  Aceasta vrea să fie într-o relație de prietenie cu tatăl fetițelor sale, Ella și Clara. Mai mult, Andreea este atât de fericită cu Tiberiu Argint, încât nu mai are motive să se gândească la trecut.

Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a spus Andreea Bălan.

andreea balan si burcea
andreea balan si burcea

Andreea Bălan, fericită alături de Tiberiu Argint

Andreea Bălan a fost căsătorită doar patru luni, deși a stat într-o relație cu George Burcea timp de patru ani și jumătate. Divorțul a fost unul dificil, mai ales că cei doi au împreună două fetițe. Ambele au rămas în custodia artistei.  Acum, Andreea și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint. Nu se mai grăbește la măritat, deoarece vrea doar să lase totul să vină de la sine.  De altfel, artista crede că este cel mai bun moment să apeleze la discreție și să nu își mai expună viața personală, comparativ cu ce făcea înainte. Andreea nu vrea să mai facă nici planuri, pentru a nu rămâne apoi cu dezamăgiri.

Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.