Andreea Bălan vrea să dea totul uitării și să trăiască fericită alături de Tiberiu Argint, bărbatul care i-a furat inima de mai bine de un an. Andreea a dat  un interviu recent în care a vorbit și despre tatăl copiilor ei. Cei doi încă nu au semnat actele de divorț, fiind în proces de custodie al fetițelor. Mai mult ca sigur, Andreea va avea cea mai mare a parte a custodiei, însă nu îi va lua dreptul lui George de a-și vedea fetițele. Cei doi au făcut chiar și pace.

Andreea Bălan vrea pace cu George Burcea

Andreea a atins subiectul „George Burcea” în interviul pentru revista Unica. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă că își dorește ca lucrurile să fie cât se poate de amicable, fără noi scandaluri publice. Atât ea, cât și George și-au refăcut viețile și iubesc din nou. În prezent, ambii vor doar să fie fericiți și vor să dea uitării certurile și discuțiile care au fost mult timp discutate în lumea mondenă.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră”. „De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua. Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”, a povestit Andreea Bălan.

george-burcea-andreea-balan
george-burcea-andreea-balan

Cei doi sunt despărțiți de mai bine de un an. Andreea și-a refăcut rapid viața alături de Tiberiu Argint, iar George Burcea a făcut la fel, alături de Viviana Sposub. Pe cei doi îi unesc fetițele de doar câțiva anișori, Ella și Clara, iar amândoi vor fi nevoiți să se întâlnească toată viața, de acum înainte. Separat, amândoi sunt fericiți în noile relații și se gândesc la un viitor alături de partenerii de cuplu pe care îi au în prezent.