Experiența Survivor România a fost una foarte frumoasă pentru Andreea Antonescu, dar și una extrem de grea și plină de întâmplări ciudate, care au scos-o din sărite pe frumoasa artistă. Vedeta a părăsit îndrăgita competiție în urmă cu câteva săptămâni, iar după ce s-a mai liniștit, a decis să facă un vlog în care și-a deschis inima în fața fanilor și unde le-a vorbit despre cum a fost tratată, dar și despre propunerea indecentă pe care oamenii din echipă i-au făcut-o.

„Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit”

Andreea Antonescu a acceptat propunerea de a participa la emisiunea de la Kanal D, fără să știe ce avea să o aștepte în Republica Dominicană. Nu a avut prea mult timp la dispoziție să se pregătească și nici să își cumpere toate lucrurile de care avea nevoie. A mers acolo cu gândul că tot ceea ce trebuie să facă este să reziste din punct de vedere fizic, dar a realizat că nu este vorba despre asta în cadrul concursului, ci trebuia să facă față tuturor provocărilor din punct de vedere sportiv.

Nefiind antrenată și nici vreo bună sportivă, ea a reușit să aducă un singur punct echipei sale, motiv pentru care colegii ei au decis să o scoată din competiție, pentru binele echipei, ci nu pentru că ar fi avut ceva personal cu ea. Înainte să meargă pe insula Faimoșilor, vedetei i s-a făcut o propunere indecentă despre care a vorbit în fața întregii lumii care o urmărește. Artistei i s-a zis că poate face topless dacă vrea, pentru că sigur este obișnuită cu acest lucru, iar vedeta și-a ieșit din minți, când a auzit una ca asta.

Andreea Antonescu, propunere indecentă din partea echipei Survivor! Declarațiile șocante ale artistei: „Mi s-a spus să fac...”

 

„Când intrăm direct pe traseu, trasee de apă, tobogan (…) am intrat în apă, a fost prima dată când habar nu aveam ce se întâmplă cu mine.(…)  Ridic greutate, dau să arunc, nu mergea. Eu vedeam unde trebuie să dau, dar direcția mergea în altă parte. S-a terminat traseul, eu n-am adus punct. (…) Ne îndereptăm spre insulă. Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete fete și au făcut toate topless, poți să fac iși tu, o zi, două, trei ți-o fi rușine, noi suntem obișnuiți, tu probabil ești obișnuită. Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit. Nu, că eu trebuie să demonstrez că pot mai mult, nu topless”, a povestit Andreea Antonescu.