Plină de nervi, Andreea Antonescu i-a dat imediat replica Iuliei Albul, după ce zilele trecute designerul a comentat, în felul său tranșant, o apariție a cântăreței. Iulia a vorbit și despre accidentul pe care jumătatea trupei Andre l-a avut în competiția „Survivor România”. Artista a clarificat tot ce se întâmplă și a dat mai multe detalii despre ce a pățit la deget.

Zilele trecute, Andreea Antonescu a fost mărul discordiei dintre Cătălin Măruță și Iulia Albu. Vedeta a fost criticată de designer, care a făcut referire la accidentul suferit în Republica Dominicană. Iulia a făcut mai multe declarații acide la adresa Andreei Antonescu și a luat-o în râs pentru ce a pățit la Survivor.

Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul degețica, nu știu, are ceva la deget.”, a spus Iulia Albu.

Andreea Antonescu i-a dat replica și le-a explicat, din nou, tuturor ce a pățit la deget. Vedeta a suferit o accidentare în timpul competiției la care a participat, iar semnele se văd și astăzi. Andreea Antonescu are mult de tras până când degetul său să revină cu adevărat la normal.

andreea-antonescu
andreea-antonescu

Umblă vorba în vânt, în sat că nu aș știi să folosesc Photoshop-ul. Așa este. Nu l-am folosit vreodată, dar atenție a nu se confunda Photoshop-ul cu Survivor România. Acestea sunt sechelele cu care eu am rămas.”, a spus Andreea Antonescu, pe Instagram.

În acest context, vedeta a publicat o imagine cu felul în care degetul ei arăta imediat după accidentare. Aceasta le-a amintit tuturor ce a păți și a rugat persoanele care sunt rele să fie mai atente la anumite detalii și să se informeze puțin mai bine înainte de a vorbi.