Andra Voloș a avut o mare dorință, pe care a reușit să și-o îndeplinească zilele acestea, cu puțin timp înainte de Paște. Frumoasa vedetă a reușit, însă, să îngrijoreze pe toată lumea, în momentul în care și-a făcut apariția pe rețelele sociale cu un bandaj pe față și a dat primele declarații despre starea ei de sănătate. Chiar dacă a încercat să pară că este bine, nu era deloc așa și le-a spus adevărul fanilor ei.

Andra Voloș, mândră de rezultatul final

Aceștia au fost în fiecare minut alături de ea și i-au transmis Andrei Voloș toate gândurile lor bune, pentru care le-a fost extrem de recunoscătoare. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a visat mereu să aibă un nas perfect și a fost de părere că acesta este momentul potrivit, pentru a face o mare schimbare în viața ei. Nu i-a fost deloc ușor și, probabil, va mai avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

Cel mai important este că și-a dat bandanele jos, ceea ce înseamnă că este din ce în ce mai bine și mai mult de atât, a postat prima imagine cu ea, după operația de rinoplastie, pentru a le arăta fanilor rezultatul final. Se pare că fosta concurentă de la Puterea Dragostei este foarte fericită cu rezultatul final și se poate bucura, în sfârșit de felul în care arată. Este extrem de atentă la aparițiile sale și arată mereu ca și cum ar fi scoasă din cutie.

 

 

Andra Voloș și-a dat bandajele jos! Cum arată vedeta, după ce și-a făcut rinoplastie / FOTO

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroasă sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept”, declara Andra Voloș zilele trecute.