Andra Voloș a trecut zilele acestea prin clipe grele, după ce și-a făcut rinoplastie. Oricât ar fi încercat ea să pară că este în regulă, nu a fost deloc așa. Vedeta a avut dureri mari și o stare pe care nu o putea explica. Fosta iubită a alui Bogdan Mocanu le-a povestit tuturor că și-a dorit mereu să aibă un nas perfect, iar înainte de Sărbătorile Pascale, și-a făcut curaj și a apelat la ajutorul medicilor, pentru a-și vedea visul împlinit.

Andra Voloș și-a luat fanii prin surprindere

În plus, fosta concurentă de la Puterea Dragostei are de gând să modifice orice nu îi convine la ea, la fel cum a făcut și până acum, doar pentru a se simți mult mai bine în pielea sa. Fanii sunt curioși care va fi următoare intervenție pe care și-o va face, doar că momentan trebuie să se recupereze complet, după rinoplastie. În plus, ea și-a scos și bandajele și a postat primele imagini pe rețelele sociale, arătându-le oamenilor care țin la ea că se simte din ce în ce mai bine.

Chiar dacă lucrurile merg din ce în ce mai bine în viața sa, se pare că sunt anumite situații pe care nu le poate depăși nici acum, deși s-au întâmplat acum multă vreme. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ea a format un cuplu cu prietenul lui Jador, Bogdan Mocanu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au plăcut și au rămas împreună și după ce sezonul respectiv a luat sfârșit.

Din păcate, situația lor nu a fost tocmai una roz, iar de la toate certurile și neînțelegerile dintre ei s-a ajuns la despărțire. Aceștia au suferit unul după celălalt multă vreme și deși el și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, se pare că nu la fel au stat lucrurile și în cazul Andrei Voloș.

 

Andra Voloș, atac subtil la adresa fostul său iubit! Ce a putut spune despre Bogdan Mocanu:

 

”Ești total un alt bărbat 🤣🤣🤣💪🏽”, a scris vedeta în dreptul unei filmări.