Andra a trecut luna trecută printr-o perioadă ceva mai grea. Familia sa a stat în carantină, din cauza faptului că membrii acesteia au fist diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Zilele au trecut ceva mai greu pentru ei, dar le-au făcut față cu brio, iar în momentul de față sunt în afara oricărui pericol, iar viața lor poate reveni atât cât se poate ăn vremurile pe care le trăim, la activitățile de zi cu zi.

Andra: ”Simt că ziua aceea va veni curând”

Dacă în alți ani, luna februarie era un specială, în care ea organiza tot felul de concerte care o aducea mai aproape de fani, anul acesta nu a mai fost posibil. Trăim vremuri atipice, după cum a simțit nevoia să menționeze și vedeta, dar nu se lasă și crede cu tărie că lucrurile se vor îmbunătăți, la un moment dată.

Andra este o femeie optimistă și și-a obișnuit fanii cu gândurile pozitive pe care le transmite de fiecare dată. Speră ca în curând să revină pe scenă și să îi aibă aproape pe fanii ei, care o iubesc atât de mult și care o susțin la fiecare pas, indiferent despre ce a ar fi vorba. Pe scurt, soției lui Cătălin Măruță îi este dor de concertele sale, pentru că nu a mai avut de multă vreme unul și îi este foarte, foarte greu, chiar dacă de cele mai multe ori nu arată acest lucru.

 

Andra și-a deschis sufletul în fața fanilor! Vedeta, mai sinceră ca oricând: ”Simt că ziua aceea va veni curând ”

„Februarie a fost mereu o lună care mi-a adus multe împliniri și reușite. Trăim în continuare o perioadă atipică, dar când văd cum se mărește ziua și se îmblânzește vremea, retrăiesc foarte vii amintirile cu repetiții obositoare și emoții copleșitoare înainte de a intra pe scenă la Sala Palatului: „Iubirea schimbă tot”, „Aievea”, și imi e dor și de multe alte show-uri, chiar dacă nu au fost în februarie, ci în septembrie sau în decembrie: „Tradițional” sau concertele de colinde de la Ateneu si Opera Romana.
Abia aștept să fim iarăși împreună, simt că ziua aceea va veni curând”, a scris ea pe social media.