Andra se numără printre vedetele care nu au optat pentru a pleca în vreo vacanță exotică în această perioadă. Mai mult, artista pune pe primul loc munca și pregătește un proiect muzical care va fi susține ea pe placul fanilor. Din nefericire, soția lui Cătălin Măruță se confruntă cu un mare disconfort în perioada de iarnă.

Care este acum starea ei

Andra este în mod sigur una dintre cele mai mari artiste ale României. Cu vocea ei de aur, cântăreața a câștigat de-a lungul anilor milioane de fani. În mediul online, vedeta a strâns o comunitate uriașă cu care ține legătura in permanență.

Artista dezvăluie pe Instagram evenimente ce au loc în viața personală și nu se sfiește să le arate urmăritorilor ei inclusiv imagini din intimitatea propriei locuințe. La fel s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp când ea a mărturisit pe internet că se confruntă cu o situație dificilă în această perioadă de iarnă.

„Când am dat de aerul ăsta puternic și de frigul ăsta de afară m-a luat durerea de cap instant.” , a spus vedeta pe Instastory.

Andra se confruntă cu probleme de săntătate. Ce se întâmplă acum cu starea vedetei "M-a luat durerea de cap instant"

Andra a menționat că motivul din cauza căruia trece prin acest disconfort este din cauza faptului că nu a ieșit din casă recent. Astfel, i-a fost destul de dificil să se obișnuiască rapid cu temperaturile scăzute de afară.Partenera de viață a lui Cătălin Măruță a precizat că a făcut efortul de a pleca de acasă doar pentru a ajunge la studio acolo unde urmează să înceapă un proiect muzical.

Dacă multe dintre vedete au suferit anul trecut din cauza numeroaselor restricții ce au venit odată cu pandemia, Andra și Cătălin Măruță au văzut altfel lucrurile. Cei doi au mărturisit că perioada de izolare a fost cu adevărat binevenită mai ales ca timp petrecut în familie.

Înainte de această etapa, Andra se dedica într-o mare măsură carierei, între concerte, evenimente private și emisiuni, în lunile respective ea a avut șansa să stea mai mult acasă cu copiii.

Andra și Cătălin au o căsnicie fericită și doi copii minunați: Eva și David. Ambii au devenit deja staruri mai ales în mediul online acolo unde se ocupă alături de tatăl lor de propriul vlog pe platforma Youtube.

Într-un timp foarte scurt, copiii celebrului cuplu au reușit să strângă sute de mii de fani care îi urmăresc în mod constant și care le apreciază activitatea.Ambii au primit din partea Youtube mult râvnitul buton care reprezintă cu adevărat o distincție a succesului în online.