Andra și-a făcut curaj și a filnat primul său podcast alături de Delia, după ce soții lor au aranjat ca lucrurile să se întâmple în felul acesta. Din câte au povestit chiar el, nu au vorbit deloc înainte, așa că odată puse față în față, au avut multe să își povestească. Fiecare dintre ele a reușit să își deschidă inima în fața celeilalte, iar filmarea a ajuns deja la peste 400 de mii de oameni, după nici 24 de ore de când filmarea respectivă a fost urcată pe YouTube.

Andra, moment de sinceritate în fața Deliei

La un moment dat, ele au spus care sunt lucrurile care le deranjează la partenerii lor de viață. Andra este o femeie acticvă, care și-a dori mai multe vacanțe, mai multe momente alături de familia sa în care să se relaxeze și să se odihnească, dar nu poate face acest lucru din cauza partenerului său de viață. Faptul că el are o emisiune, unde trebuie să fie prezent în fiecare zi, o împiedică pe artistă să își facă planuri pe termen lung și să bucure de unele lucruri așa cum și-a dori.

Andra crede despre Delia că este o norocoasă, pentru că soțul ei nu este atât de ocupat precum Măruță și că pot merge peste tot împreună. Vedeta a mai zis și că partenerul ei este un om muncitor, căruia îi place tot ceea ce face și că nu îl poate învinui pentru asta, doar că de cele mai multe ori acest lucru nu este și în avantajul său.

 

Andra, adusă la disperare de soțul ei! Cum i-a afectat viața emisiunea lui Cătălin Măruță: "Mi-a dat un pic cu virgulă"

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viață peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”,a spus Andra.