Andra este considerată în ultimii ani una dintre vocile de aur ale României. Vedeta este îndrăgită de milioane de fani atât prin prisma carierei în muzică precum și prin cea din televiziune. Dacă toată lumea o știe pe cântăreață făcând ceea ce știe cel mai bine pe scenă, soțul ei, Cătălin Măruță a vrut ca artista să fie văzute de către public și în momentele în care îndeplinește cu succes rolul de mamă și de soție.

A filmat-o în timp ce gătea

Andra și Cătălin întrunesc alături de cei doi copii, Eva și David o familie extrem de reușită. Dacă mulți fani de-ai lor erau convinși că cei doi atunci când nu apar pe micul ecran nu se ocupă și de treburile gospodărești,prezentatorul a vrut să demonstreze contrariul.

Astfel, chiar în prima zi din anul 2021, Cătălin și-a surprins soția la cratiță. Andra pregătea de zor în bucătărie o rețetă destul de atipică pentru meniurile pentru care optează românii în această perioadă. Vedeta a lăsat deoparte piftia și cârnații și a pregătit un preparat fresh: tartar de somon.

Contrar preconcepțiilor, artista a arătat că este o bucătăreasă desăvârșită și știe foarte bine ce are de făcut cu ingredientele.


Andra s-a bucurat din plin în pandemie

Dacă majoritatea vedetelor s-au plâns în perioada pandemiei că nu au evenimente, iar implicit încasările le-au scăzut dramatic, Andra s-a aflat de cealaltă parte a baricadei.

Artista a declarat că privește perioada respectivă ca pe o vacanță având în vedere că în restul anului nu are prea mult la dispoziție pentru a fi alături de familie.În afara pandemiei, vedeta are un program extrem de aglomerat, printre concerte și emisiuni tv.

Andra și Cătălin Mărută au o relație de peste 10 ani. Cei doi s-au cunoscut pe litoral și de atunci au rămas împreună. Spre deosebire de alte cupluri celebre cei doi parteneri au știut să se țină departe de scandaluri mondene. Andra este în topul preferințelor internauților cu fiecare piesă nouă. Cântăreața strânge sute milioane de vizualizări la videoclipurile ei.

De altfel, pe lângă cei doi părinți persoane publice și copiii lor, David și Eva Măruță au devenit celebri în mediul online. Ambii au un canal de Youtube unde au reușit să adune sute de mii de urmăritori.