Îndrăgita actriță a fost invitată la o emisiune de televiziune, acolo unde și-a dat părerea despre Andreea Tonciu și despre Bianca Drăgușanu. Potrivit celor povestite de artistă, soția lui Daniel Niculescu și fosta parteneră a lui Alex Bodi ar fi două femei care nu și-ar avea locul în lumea mondenă.

Anca Țurcașiu a răspuns extrem de sincer la toate întrebările care i s-au adresat, deși știa că vor apărea rapid în toată mass media! Invitată la o emisiune de televiziune, îndrăgita cântăreață a participat la un joc în cadrul căruia trebuia să ofere mai multe răspunsuri, dându-și astfel cu părerea despre mai multe celebrități din showbiz-ul din țara noastră.

Anca Țurcașiu dă de pământ cu divele din showbiz

Una dintre întrebările adresate era: „Spune-mi numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc”. Fără reținere, Anca Țurcașiu a oferit două nume, acestea fiind Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu. Drept urmare, cântăreața nu consideră că acestea și-ar avea locul printre vedetele din showbiz, deoarece nu au ce să ofere, din multe puncte de vedere.

anca-turcasiu
anca-turcasiu

Anca Țurcașiu crede că cele două nu ar avea ce să caute printre vedetele din showbiz. Artista a transmis și faptul că-și asumă aceste răspunsuri, nominalizându-le pe Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu la întrebarea respectivă.

„Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, a continuat vedeta.

Artista e curtată de prietenii fiului ei, la 50 de ani

La vârsta de 50 de ani, Anca Țurcașiu și-a păstrat aceeași frumusețe răpitoare. Ba mai mult, celebra actriță a dezvăluit că a revenit la kilogramele pe care le avea în liceu, mai exact, 57. Aceasta se mândrește cu frumusețea sa și chiar a avut multe complimente din partea unor bărbați de vârste mult mai mici. Mai mult, Anca povestește că prietenii fiului său au încercat să o curteze de mai multe ori.