Anca Serea și Adrian Sînă abia așteaptă să aibă al șaptelea copil! Cei doi au o familie numeroasă și fericită. Ei sunt părinții a șase copii și sunt pregătiți și pentru al șaptelea. Prezentatoarea de televiziune a răspuns curiozității prietenilor săi din mediul online și a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a șaptea oară.

Anca Serea a fost mereu sinceră pe paginile online, cu urmăritorii săi și de foarte multe ori le răspunde la întrebările legate de viața și activitatea personală. De puțin timp, Anca a dat răspuns la mai multe întrebări pe pagina sa de Instagram. În acest context, cum s-a tot zvonit că vedeta ar fi însărcinată, unul dintre internauți a pus întrebarea de pe buzele tuturor și a vreut să afle dacă își mai dorește încă un copil. Anca nu a stat pe gânduri și a vorbit imediat despre dorința sa de a deveni mamă.

Cel puțin încă unul 🙂!”, a fost răspunsul Ancăi Serea.

anca serea si adi sina
anca serea si adi sina

Un alt prieten din mediul online a dorit să afle cum a reușit să își mențină silueta după toate sarcinile. Anca nu s-a ferit și a vorbit cu multă bucurie despre acest subiect.

„Inițial, m-a ajutat vârsta și faptul că sunt un om foarte activ. Apoi, sunt foarte atentă la alimentați, orele de somn, puțină mișcare, de ani de zile fac masaj, drenaj. Nu am luat mai mult de 12 kilograme”, a mai spus Anca Serea.

Anca Serea, totul despre o nouă sarcină

Chiar dacă Anca Serea și-ar mai dori încă un copil, acest lucru nu o să vină într-un timp prea apropiat.. Vedeta a confirmat zvonurile conform cărora ar fi însărcinată și a explicat că pentru moment sănătatea nu îi permite acest lucru. Cu toate acestea, ea știe că atunci când va veni momentul, sigur va mai face minim un copil. Atât ea, cât și Adi Sînă și-au dorit din mereu să aibă o familie mare și nu au ținut niciodată cont de cele spuse de cei din jur.

Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. A

m luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme.”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp.