Anca Serea este o mamă eroină și, în același timp, o femeie de succes care nu și-a neglijat niciodată cariera, în ciuda faptului că are șase copii în prezent. Destul de recent, Adi Sînă a făcut unele declarații care au dat de înțeles că în familia lor vor avea loc schimbări. Oare ce a avut de spus artistul în cadrul emisiunii la care a fost invitat?

Anca Serea este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, acest lucru n-o împiedică să fie în continuare o femeie foarte frumoasă și atrăgătoare. În ciuda faptului că a trecut prin mai multe sarcini, corpul ei este tras prin inel, lipsit de imperfecțiuni. Este femeie de succes în plan profesional, mamă și soție devotată în același timp, iar acest lucru o poate clasa în rândul femeilor eroine.

Adi Sîna și Anca Serea se iubesc necondiționat, așa că le arată zi de zi fanilor lor din mediul online cât de mult de apreciază unul pe altul. De curând, însă, cei doi le-au dat internauților o veste extrem de emoționantă, și anume aceea că s-a împlinit un deceniu de când sufletele lor merg pe același drum. Cu toate că anii au trecut, iubirea dintre ei a rămas la fel de mare și pare că înflorește pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

Anca Serea, mamă pentru a șaptea oară? Adi Sînă a dezvăluit totul

Anca Serea și Adi Sînă așteptă cel de-al șaptelea copil?

Adi Sîna a făcut declarații care ne-ar putea duce cu gândul la faptul că urmează să devină tată pentru a șaptea oară. Când a fost adusă în dicuție celebra poveste pentru cei mici ”Albă ca zăpada și cei șapte pitici”, artistul nu a negat posibilitatea. Mai mut decât atât, s-a arătat destul de dornic și a recunoscut că un al șaptelea copil ar însemna o mare bucurie pentru familia lor. Fanii au intrat imediat la bănuieli și se gândesc dacă nu cumva Anca Serea este însărcinată.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă la o emisiune tv.