În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Anca Serea și Adi Sînă vor aștepta cel de-al șaptelea  copil. Multe persoane din lumea mondenă s-au gândit că Anca ar fi însărcinată, deoarece aceasta a lua câteva kilograme. Soția lui Adi Sînă a vrut să lămurească situația și a făcut noi declarații.

De altfel, în ultimele luni soția lui Adi Sînă a ajuns de mai multe ori la spital, iar starea ei de sănătate nu este tocmai bună nici măcar în aceste momente.

Anca Serea este printre cele mai frumoase femei din România. Aceasta are și o carieră de succes în televiziune, dar și o familie superbă. Deși a născut șase copii, vedeta are o formă de invidiat. Adi Sînă, și cei șase copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leeah. În ultima perioadă au circulat zvonuri conform cărora vedeta ar fi însărcinată pentru a șaptea oară.

Anca Serea nu este însărcinată

Prezentatoarea TV a spus adevărul despre cel de-al șaptelea copil și a mărturisit că nici vorbă de o nouă sarcină. Soția lui Adi Sînă a ajuns de mai multe ori la spital, în ultimele luni, iar starea ei nu este una potrivită pentru a purta o sarcină. Cu toate acestea, ea abia așteaptă să devină mamă din nou.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus Anca Serea pentru redactia,ro.

Anca Serea este bolnavă de anemie

Mai mult, Anca Serea a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se luptă încă de când era la vârsta adolesecenței. La vârsta de 19 ani, Anca avea să afle de la medici faptul  că suferă de anemie, după ce a fost la un control de specialitate din cauza unor menstruații abundente. Cu toate acestea, trecerea timpului și cele 6 sarcini i-au amplificat starea, iar problemele de sănătate au adus-o în pragul în care a trebuit să ajungă de urgență la spital. Aceasta a avut nevoie de perfuzii de mai multe ori.

anca-serea
anca-serea

Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea.

În anul 2020, în luna octombrie, Anca Serea și-a anunțat urmăritorii de pe paginile de socializare că a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Aceasta a avut nevoie să fie supusă de medici la procedura de colonoscopie și endoscopie. Din fericire, procedura a fost un succes, iar soția lui Adi Sînă a explicat că se simte mai bine.