Anca Serea a intrat în atenția specialiștilor din lumea modei! Aceasta a fost aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, jurații de la „Bravo, ai stil”, show-ul de fashion de la Kanal D. Cei doi participă săptămânal la emisiunea de la Theo Show, acolo unde au o rubrică în care analizează ținutele vedetelor care participă la evenimente, sau care pur și simplu publică fotografii în mediul online. De data aceasta, în fața juraților au fost fotografiile Ancăi Serea.

Cătălin și Raluca, duri cu Anca Serea

În cadrul rubricii lor din emisiunea Teo Show, găzduită de Teo Trandafir, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au criticat una dintre ținutele purtate de curând de Anca Serea. În imaginea prezentată la Theo Show, soția lui Adi Sînă, avea pe ea o rochie albastră cu imprimeu geometric și o pereche de sandale nude.  Se pare că nici Raluca, nici Cătălin nu au fost plăcut surprinși de una dintre ultimele ținute purtate de Anca Serea. Deși îi apreciază fizicul suplu, frumusețea și familia, designerii au criticat-o dur pentru decizia de a se îmbrăca așa.

anca serea
anca serea

Arată identic acum ca la 20 de ani. Ea, în loc să valorifice, să fructifice treaba asta, că o ajută fizicul, etc. și are și atâția copii. Bravo lor, să le trăiască. Sunt superbi copiii. Ea se îmbracă în zona asta [a bustului]. Are sânii foarte mari, lucru care e de bine. Este și foarte subțirică în rest și îmbracă gemenii, înfașă gemenii [sânii]”, a spus Raluca. Cătălin a completat:

Acum nu o certăm că nu are decolteu, nu. Dar acuma este prea băbuță”. „Și restul corpului pare meschin pe toculețele alea”, a adăugat Raluca. „Pentru că nu are talia [marcată]. Lungimea rochiei este una incertă, urâtă și nefericită. Și săndăluțele alea sunt nefericite rău”, a mai spus Cătălin.

Nu e bine. Am urmărit-o pe Instagram și are ținute 80% nefericite”, a încheiat Raluca.

Anca este o femeie foarte frumoasă și este extrem de apreciată mai ales că este mama a 6 copii. Are întotdeauna grijă de ea și de aspectul său fizic. Ei bine, cu hainele mai dă greș uneori, însă nu este o problemă foarte gravă.  Alături de artistul Adi Sînă (43 de ani), Anca are patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 an). În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din căsătoria cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (18 ani) și Sara (13 ani). Astfel, mamă a șase copii, Anca știe cum să fie mereu o femeie de succes.