Săptămâna trecută a fost una dintre cele mai grele pentru fanii emisiunii de la Kanal D, Survivor România. După ce Jador a stat câteva săptămânii pe bară și toată lumea se aștepta ca acesta să fie eliminat din cauza problemelor medicale, manelistul a revenit în competiție. Cum era de așteptat, el a ieșit preferatul publicului și a făcut o greșeală imensă votând-o pe cea mai bună fată din echipa lor, Ana Porgras.

„Mă simt ca pe câmpul de luptă”

După ce fosta gimnastă a părăsit competiția, un val de critici s-a revărsat asupra artistului, despre care el nu are nici cea mai mică idee, având în vedere că nu are acces la niciun mijloc de comunicare. Fanii Anei au făcut o petiței care circulă încă de la eliminarea sa pe internet și care a adunat aproape 100.000 de semnături. Aceștia încă mai speră ca ea să revină în competiție în locul Roxanei Nemeș, considerând că plecarea ei nu a fost una corectă.

Acum câteva minute, au fost postate câteva secvențe din următoare ediție a emisiunii și se pare că patru noi concurente vor intra în competiție, iar Ana Porgras nu se află printre ele. Văzând imaginile respective, admiratorii și-au pierdut orice fel de speranță și au pornit un real război împotriva lui Jador, sperând că acesta nu va mai ieși preferatul publicului, după tot răul pe care l-a făcut echipei sale. În plus, cei mai mulți dintre ei speră ca Zanni să fie cel care va avea cele mai multe voturi.

Mai mult de atât, au fost publicate și primele declarații date de Zanni după plecarea Anei, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură ediția de joi a emisiunii.

„Ei au riscat mult, Ana a fost foarte bună în ultimul timp”, a zis Mellina.

Ana Porgras nu mai revine la Survivor România! Vedeta nu se află printre concurentele care vor intra joi în competiție / VIDEO

„Îmi pare rău că a plecat Ana. Mă simt ca pe câmpul  de luptă. A plecat un om foarte bun, un luptător”, a declarat Zanni.