Ana Porgras a reușit să facă o impresie bună, în cadrul competiției Survivor România și a reușit să își dubleze numărul de fani de pe Instagram. Din păcate, contul vedetei de Instagram a fost spart, iar ea nu mai are acces la contul ei, deși speră că îl va recupera, doar că situația nu este deloc una atât de ușoară. Hackerul care a spus stăpânire pe contul ei îi cere suma de 500 de mii de dolari, pentru a putea intra din nou în posesia contului său.

„Nu se văd multe lucruri la televizor”

Nu doar după revenirea sa în țară a avut probleme, ci și în timp ce se afla în Republica Dominicană alături de colegii săi. Vedeta a vorbit acum despre momentele mai puțin plăcute de care a avut parte în cadrul concursului și le-a spus fanilor ei tot ceea ce nu au putut vedea la televizor, unde oamenii văd doar o mică parte din ceea ce trăiesc ei acolo.

Ana Porgras este de părere că nu s-au difuzat multe momente în care au râs, s-au distrat, dar nici multe dintre cele în care au suferit și nu le-a fost deloc bine. A sta în junlă 24 de ore din 24 nu este deloc un lucru ușor, dar ea a demonstrat că este o femeie puternică și a făcut față tuturor provocărilor din calea sa și era extrem de bună inclusiv pe traseu, unde aducea de fiecare dată puncte pentru echipa sa. Deși nimeni nu se aștepta ca ea să plece, faptul că nu s-a bucurat de susținerea fanilor la momentul potrivit, a afectat-o.

 

Ana Porgras, noi dezvăluiri despre experiența Survivor România: „Am fost și la un pas de...”

„Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a declarat Ana Porgras.