De Ana Porgras multă lume a auzit, odată cu participarea sa la Survivor România. Foarte puțini știau despre ea, la momentul intrării sale în concurs, că a fost campioana țării noastre la gimnastică. Vedeta a povestit într-un interviu despre cum era viața sa pe vremea când era gimnastă, dar și despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul carierei sale. Ea a fost nevoită să renunțe, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut la vremea aceea.

„Accidentările în gimnastică sunt frecvente”

Fosta concurentă de la Survivor România și-a început povestirea prin a spune că momentul pe care ea l-a considerat cel mai greu a fost acela în care și-a rupt peronelu și a fost nevoită să stea pe tușă timp de șase luni. Aceea a fost cea mai grea accidentare pentru ea și i-a fost foarte dificil să își revină și trăgea de ea la propriu, pentru că după ce nu s-a mai antrenat pentru atât de mult timp, îi era frică.

A realizat mai apoi că tot efortul a meritat, deoarece a câștigat o medalie de aur la bârnă și a continuat să facă gimnastică. A urmat apoi o vreme în care și-a rupt mâinile, picioarele și degetele și are sechele chiar și în ziua de astăzi. Ana Porgras crede că sportul pe care l-a practicat este unu dur și îi era imposibil să nu se accidenteze având în vedere situația.

 

„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu. Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică”, a povestit Ana Porgras.

Ana Porgras, mărturisiri emoționante despre viața de gimnastă: „Cel mai greu moment a fost când...

„Din fericire, am doar două intervenții chirurgicale la menisc, dar am fost destul de ghinionistă la acest capitol. Am rămas cu niște sechele, când se schimbă vremea, sau când fac antrenamente mai solicitante la sală, simt că mă doare, dar e ceva ce nu îmi afectează viața. Am avut cam tot ce se poate rupt: mâini, picioare, degete. Accidentările în gimnastică sunt frecvente, este un sport care îți solicită corpul la maximum, indiferent de cât de puternic ești. Este un sport dur”, a mai povestit ea pentru viva.ro.