Ana Morodan este în culmea fericirii. Contesa își sărbătorește astăzi ziua de naștere și o asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată, nu și când vine vorba de ea. Vedeta a postat de la primele ore ale dimineții o imagine cu ea în care le dă dădea de veste fanilor că este o zi importantă pentru ea.

La mulți ani, Ana Morodan!

Special pentru această zi, vedeta a ales să poarte o ținută specială, pe care a postat-o pe rețelele sociale. S-a pregătit cum se cuvine, chiar dacă probabil nu avea loc nicio petrecere. Pandemia de coronavirus nu s-a terminat, iar asta înseamnă că va sta acasă, unde în vremurile noastre este cel mai bine.

Ana Morodan este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul felului său de a fi, dar și a ținutelor pe care le poartă. Pe Instagram, este urmărită de mii de oameni care o susțin la orice pas. Duce o viață de lux, la care multe femei de vârsta sa doar visează.

„Azi, la 36 de ani pot spune ca…hai chill ca nu incep cu platitudini din astea. Azi stiu doar ca e aici si acum. And that enough.”, a scris ea pe Instagram.

Ei bine, astăzi ea împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani, dar nu arată ca și cum i-a avea. Are un ten perfect și un trup de invidiat, pe care știe cum să și-l pună mereu în evidență. Imediat ce au aflat că astăzi este ziua ei, admiratorii au bombardat-o cu urări. De la primele ore ale dimineții, ea a primit sute de mesaje cărora nu le-a putut, cel mai probabil, răspunde.

Ana Morodan își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce vârstă împlinește vedeta / FOTO

La multi ani👑👑👑„, „La mulți ani!Ana, contesa!❤️❤️❤️”, „La mulți ani contesa! 🤩🥳🥳🥳”, „La mulți ani frumoși!♥️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.