Ziua de 28 ianuarie este una extrem de importantă pentru Ana Baniciu. Vedeta împlinește astăzi vârsta de 28 de ani și este mai fericită ca oricând. Frumoasa vedetă a reușit să facă tot ceea ce și-a propus până la această vârstă și a muncit din greu pentru visurile ei. Deși are o voce superbă, cântăreața nu prea se axează pe lansarea de piese noi. Fanii ei așteaptă cu sufletul la gură ca ea să mai lanseze câte ceva, pentru că le e dor de ea.

La mulți ani frumoși, Ana Baniciu!

Cântăreața și-a obișnuit fanii cu postările sale provocatoare, care reușesc să îi lase cu gura căscată pe toți bărbații care o urmăresc. Ana Baniciu are un trup de invidiat și pe deasupra, știe cum să îl pună în evidență de fiecare dată, astfel încât să adune mii de aprecieri în doar câteva minute.

Ana Baniciu își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce mesaj i-a transmis Raluka / FOTO

Vedeta a postat câteva poze pe Instagram, cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 28 de ani. Chiar dacă nu mai este deloc un copil, vedeta se simte așa, iar admiratorii ei nu văd nimic greșit în asta.

“Ultimele poze de la 27, maine trecem la 28🤪… tot suflet de copil am! 🥰“, a scris Ana Baniciu pe social media, în urmă cu câteva ore.

Încă de la primele ore ale zilei, fiica lui Mircea Baniciu a fost bombardată cu mesaje din partea fanilor, dar și din partea colegilor de breaslă. Nici Raluka, prietena ei cea mai bună, nu a uitat de ziua ei de naștere. Cântăreața a postat o imagine cu ele și i-a transmis un mesaj emoționant, la care Ana i-a răspuns.

“Annnaaaaaa meaaaaa!!!! La multi ani!!!! Iti doresc toata fericirea din lume!!! #teiubesc”, a scris Raluka în dreptukl unei imagini pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

“Si eu! Mult! Multumesc pentru tot!♥️ “, i-a scris Ana Baniciu prietenei sale în comentarii.