De mai bine de patru ani, Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi artiști au reușit să demonstreze în repetate rânduri faptul că nimeni și nimic nu poate sta în calea poveștii lor frumoase de iubire. Recent, însă, au dat o serie de declarații din care reiese faptul că au avut și momentul în care au vrut să pună capăt relației lor, din mai multe motive.

Alexia Eram a recunoscut!

Îndrăgostiții s-au cunoscut pentru prima dată, datorită Antoniei și a lui Alex Velea. Încă de la început, aceștia au realizat că au multe lucruri în comun, iar cântărețul a încercat să o cucerească așa cum a știut el mai bine. Îndrăgitul artist a spus, de asemenea, că își dorește o familie alături de fiica Andreei Esca, dar pare că nu se grăbește în acest sens, pentru că ei nu au reușit încă să se mute nici împreună, chiar dacă ea își dorește lucrul acesta.

Chiar dacă relația lor de iubire pare una ruptă din basme, nu le-a fost mereu bine și au avut zile în care au vrut să renunțe unul la celălalt. După ce el a vorbit în public despre asta, Alexia Eram a fost întrebată de unul dintre fanii dacă acest lucru este adevărat și a cofirmat totul. Cel mai important pentru ei este faptul că, între timp, toate lucrurile s-au rezolvat, iar acum sunt mai bine ca oricând și se bucură de fiecare clipă împreună.

„Fiecare moment are frumusețea lui. Cât a fost plecată la Londra, a fost foarte bine așa. Când s-a întors aici, ne-am sincronizat și înțeles așa.”, a povestit Mario Fresh, la un moment dat.

 

Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor

 „Da, e adevărat”, a zis Alexia Eram, fiica Andreei Esca, fără a da prea multe detalii în acest sens.