Alexia Eram este în culmea fericirii încă de anul trecut atunci când a anunțat că a devenit proprietara unui apartament în Capitală. Pentru că renovările noii locuințe au durat destul de mult astfel încât fiecare detaliu pe care iubita lui Mario Fresh și l-a imaginat, să fie pus în aplicare, totul s-a prelungit până acum. Chiar dacă mai sunt unele aspecte de pus la punct, influencerița este extrem de nerăbdătoare să se mute în casa ei.  Astfel, Alexia nu se sfiește să se implice personal inclusiv la capitolul curățenia de după echipa de construcții. Ajutată de una dintre prietenele ei, vedeta a lăsat celebritatea deoparte și a intervenit.

Și-a atras antipatia unora dintre  fani

Pe cât de fericită a fost fiica Andreei Esca pentru achiziționarea propriei locuințe,  pe atât de criticată a fost mai ales în mediul online. Mulți dintre internauți au fost de părere că vedeta nu avea cum să își permită o astfel de investiție fără ajutorul părinților. De altfel, influencerița a specificat că a reusit să își îndeplinească visul de a deveni proprietara apartamentului din propriile economii precum și cu ajutorul unui mic credit bancar. La vremea respectivă declarația iubitei lui Mario Fresh a creat o adevărată isterie în rândul gurilor rele.

Alexia Eram

Se mută alături de iubitul ei?

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de câțiva ani. Cei doi au reușit sa treacă prin prisma poveștii lor de dragoste testul timpului dar și al distanței, asta pentru că influencerița a fost plecată la studii în Londra. Chiar dacă se mută în propria ei locuință, Alexia și Mario nu vor locui împreună cel puțin pentru moment. Ambii au declarat de mai multe ori că văd viitorul unul alături de celălalt însă în ceea ce privește marele pas al căsătoriei, vor mai aștepta o vreme.