Alexia Eram se situează pe lista celor mai îndrăgite vedete de la noi și are succes pe toate planurile. Vedeta o duce de minune și pe plan profesional, având chiar și un canal de YouTube urmărit de mii de oameni, dar și pe plan personal. Ea a o relație de aproape cinci ani cu Mario Fresh, în care nu multă lume avea încredere la început. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Antoniei și al lui Alex Velea și au rămas împreună, indiferent de situațiile grele prin care au fost nevoiți să treacă.

„Nu mă mai afectează, dar sunt răutăcioși rău de tot!”

Relația lor nu a fost mereu una roz, au existat și în cazul lor multe certuri și neînțelegeri, dar au reușit să le depășească precum niște oameni maturi. Îndrăgostiții au fost mereu acolo unul pentru celălalt și s-au susținut atât în ceea ce privește cariera, cât și viața personală.

Legat de succesul ei, unii sunt de părere că nu ar fi reușit să ajungă atât de sus pe cât este acum, fără ajutorul mamei sale. Internauții i-au transmis în repetate rânduri că nu ar fi reușit să facă nimic cu viața sa, dacă nu ar fi fost fiica Andeeei Esca. Partenerului său de viață acestea i se pare niște aberații, pentru că nu și-a putut alege ea mama și nici nu are cum să o schimbe. Este de părere că Alexia Eram este o norocoasă și are încredere că ar fi ajuns mare în orice circumstanță. Pe el nu îl afectează sub nicio formă comentariile răutăcioase, dar a simțit nevoia să îi ia apărarea iubitei sale.

 

Alexia Eram, acuzată de internauți că nu reușea nimic în viață fără ajutorul Andreei Esca! Mario Fresh, reacție dură: “Dar de unde știi, mă?”

„Nu mă mai afectează, dar sunt răutăcioși rău de tot! (…) ‘Nu o să ajungă nimic în viață, noroc de mami’. Dar de unde știi tu mă, tu? Dacă s-a născut fiică-sa lui Esca, vrea să-și aleagă altă mămă. (…) M-am născut ca fiind fii-ta, ce vrei să fac, dacă m-am născut să fiu fiică de șmecheră? Norocul meu! „, a spus Mario Fresh în podcast-ul lui Radu Țibulcă.