Pregătirile sunt în toi în noua casă a influenceriței. Vloggerița a început cu amenajarea pereților. Fiica Andreei Esca nu și-a dorit o simplă vopsea în apartamentul său de lux, ci a optat pentru un tapet ales cu grijă. Bruneta este extrem de pretențioasă, ba mai mult, lucrează împreună cu un designer pentru decorarea casei.

Pe lângă toate acestea, Alexia își schimbă ideile de la o zi la alta. Deși avea planul pereților stabilit de ceva timp înainte, când a ajuns în magazinul de unde a trebuit să aleagă varianta preferată, conform dorințelor ei, fiica știristei s-a răzgândit. Iubita lui Mario Fresh este încă indecisă și povestește că își poate modifica, din nou, preferințele.

„Eu am venit cu o idee în cap și sunt prea multe opțiuni. Până la urmă o să fac un tapet gri care imită betonul și un tapet alb cu niște rame de tablou, dar mă mai gândesc dacă vreau și altceva”, a povestit fiica Andreei Esca pe Instastory.

Momente dificile în relația dintre Alexia și Mario Fresh

Ca orice cuplu, cei doi tineri îndrăgostiți au și momente în care nu se înțeleg. Totuși, este bine că artistul și iubita sa pot depăși aceste mici incoveniente care mai apar din când în când. În schimb, s-a aflat de curând că Alexia și Mario au fost la un pas de a încheia relația. Pe contul său de Instagram, cântărețul a povestit că au avut un moment de cumpănă, dar au reușit să îl gestioneze și să îl dea uitării.

Cei doi se înțeleg foarte bine în prezent și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Aceștia nu își imaginează viața unul fără celălalt și își doresc o familie împreună. Totodată, Alexia Eram și iubitul ei nu sunt pregătiți pentru un bebeluș în viitorul apropiat. Deși amândoi sunt familiști conviși, tinerii consideră că este prea devreme pentru a se gândi la un copil.