Alexandra Stan pare că este urmărită de necazuri în ultima vreme. Vedeta s-a confruntat cu tot felul de probleme legate de starea ei de sănătate. Acesta este și motivul pentru care blondina a fost nevoită să se întoarcă în România și nu a mai putut continua lupta în clebra emisiune de la Kanal D, Survivor România. Din câte se pare întoarcerea acasă nu era planul ei, dar nu a avut de ales și s-a supus regulilor.

Alexandra Stan le-a arătat imagini îngrijorătoare fanilor

În plus, vedeta a ajuns acasă la cei dragi și s-a bucurat câteva zile de prezența celor dragi, care i-au lipsit extrem de tare în tot acest timp. Odată revenită în țară, artista nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre bărbații din echipa ei, care sunt și au fost mereu niște misogini din punctul ei de vedere. În plus, ea i-a urmărit pe cei rămași în concurs și a fost alături de ei, în ciuda certurilor pe care le-au avut.

Vedetei îi lipsește atât de tare Republica Dominicană, încât ar vrea să se ducă din nou acolo, pentru a scăpa de frigul din țara noastră, ba chiar a început să caute bilete de avion.

Acum câteva ore, Alexandra Stan a postat nișe imagini care pe fanii săi i-au lăsat pur și simplu cu gura căscată. Se pare că ea a alunecat în parcare și s-a lovit la picoare. Nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor prin ce a fost nevoită să treacă.

 

„Nu pot să cred că nu am pățit nimic la Survivor și am alunecat în parcare!”, a scris Alexandra Stan pe Story.

„Pe bune, gluma, glumă, dar uitați-vă puțin…mi s-a super umflat piciorul”, a spus vedeta, printre altele pe contul ei de Instagram, unde păstrează mereu legătura cu fanii.