Competiția Survivor România a luat sfârșit pentru Alexandra Stan acum 2 săptămâni. De când vedeta s-a întors în România, nu se oprește din a-și critica foștii colegi cu care s-a certat extrem de tare pe tot parcursul concursului. Vedeta nu era pregătită fizic pentru toate provăcările la care a fost supusă și la cererea medicului, ea a fost nevoită să se întoarcă în România.

Alexandra Stan o atacă subtil pe Andreea Antonescu

Nici colegii ei nu o considerau pregătită pentru asta, deoarece o nominalizau ori de câte ori au avut ocazia. Ceea ce înseamnă că pierderea ei nu i-a afectat atât de tare pe cât se aștepta ea. Odată întoarsă acasă, artista nu s-a putut abține să nu își spună oful. Nici despre Jador care are mii de fani care îl votează săptămână de săptămână nu a avut prea multe lucruri bune de zis, ceea ce era de așteptat având în vedere discuțiile pe care le-au avut.

Cele întâmplate seara trecută în consiliu au șocat-o pe fosta concurentă de la Survivor România. Vedeta a umărit emisiunea la TV, cu sufletul la gură, dar a fost profund dezamăgită. Având în vedere voturile celor de acasă, cel care a părăsit consursul a fost Musty, din echipa Războinicilor.

Alexandra Stan este de părere că nu el este cel care ar fi trebuit să plece, ci mai degrabă cea mai nouă din echipa Faimoșilor și anume Andreea Antonescu. Mulți au considerat vorbele sale ca fiind un atac subtil la adresa cântăreței, dar ea nu a făcut altceva decât să își exprime opinia sinceră, așa cum o face de fiecare dată.

Alexandra Stan, primele declarații după ce Musty a părăsit Survivor România: ”Trebuia să iasă…”

„Te așteptăm acasă, Musty! Acum începe! Lasă că vii acasă, îți vezi copiii, te întorci la proiectele tale..Îmi pare rău că a ieșit Musty, trebuia să iasă Andreea”, a declarat Alexandra Stan pe contul ei oficial de Instagram, în timp ce-i urmărea la TV pe foștii săi colegi.