Alexandra Stan a revenit în țară, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România. Eliminarea sa nu a avut deloc legătură cu voturile sau cu deciziile colegilor ei, ci cu ale medicului. Acesta a decis după mai mult analize amănunțite că artista nu mai este capaibilă din puct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic să mai facă parte din acest show.

Cântăreața a regretat că nu a mai putut continua să lupte alături de colegii ei, dar s-a bucurat că a plecat în România cu capul sus. Mai mult de atât, era nerăbdătoare să își revadă prietenii și familia, de care îi era tare, tare dor. A fost așteptată la aeroport așa cum se cuvine și a primit mai mult cadouri de bun venit.

Cum era de așteptat, Alexandra Stan s-a uitat seara trecută la TV la emisiunea pe care a părăsit-o recent și nu s-a putut abține să nu comenteze pe baza celor discutate în ultimul consiliu al săptămânii și anume cel de eliminare. La un moment dat, ea i-a dat dreptate rivalei sale din concurs, Melina.

În plus, și-a exprimat opinia sinceră despre băieții din echipa sa, despre care a afirmat că au fost niște misogini de la bun început. Nu i se pare deloc ok modul în care aceștia le tratează pe fetele din echipa lor și nici faptul că se cred mai presus de ele. Nu îi vine să creadă nici ei cât de mult s-au schimbat lucrurile într-un timp atât de scurt.

„Deci…e super aiurea frate să te uiți la televizor. Parcă îmi vine să le răspund la ce zic ăștia. Pe bune! (…) Ce să zic!? Iar plouă, nasol. Pe deoparte are dreptate Melina ce spune, că așa e, la noi bărbații au fost foarte misogini de la început, dar pe de altă parte…da, femeile la ei au fost mai bune, fetele sunt mult mai bune la Războinici”, a spus vedeta la Story.