Alexandra Stan a revenit în România, după o lună în care a fost una dintre concurentele de la Survivor România. Ea nu a fost eliminată de către colegii ei, deși aceștia au mai încercat în consiliul de eliminare, considerând-o una dintre verigile slabe ale echipei. Văzând că ea le trage echipa în jos și că nu aduce puncte pe traseu, că îi este teamă să facă anumite probe și că pierd tot mai mult din cauza ei, au vrut să renunțe la ea.

Alexandra Stan nu s-a mai putut abține

Nu au reușit, pentru că au fost persoane pe care publicul le-a votat mai puțin, iar ea a reușit să își mențină poziția. Astfel că a intrat din nou pe traseu, s-a accidentat, a fost consultată de medici, a petrecut o vreme prin spital, iar ei au decis că vedeta nu mai este pregătită să intre în continuare pe traseu, așa că a fost nevoită să se întoarcă acasă. Nu și-a dorit acest lucru, dar deciziile acesteau nu au depins de ea și nu a avut de ales.

Odată ce a revenit în România, ea a început să fie criticată pentru acțiunile sale, iar internauții i-au adresat cuvinte dure, pe care nu a putut să nu le comenteze într-un fel sau altul. Alexandra Stan și–a exprimat punctul de vedere pe rețelele sociale și a încercat să îi facă pe urmăritorii ei care este adevărata situație cu care a fost nevoită să se confrunte și le-a vorbit, de asemenea, despre probleme sale de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap.

 

„Comentarii nasoale despre ieșirea mea din concurs. Multe persoane sunt de părere că a fost fake toată partea asta cu boala asta și că nu m-am simțit bine. Și cred că, de fapt…Am primit un soi de tratament special, dar vreau să mă asigur că nu are nicio legătură. O să fac cumva să vă demonstrez chestia asta, că nu mi se pare ok.”, este o parte din mesajul transmis de vedetă.