Cine o cunoaște pe Alexandra Stan știe că vedeta este o mare iubitoare de animale și că a avut și ea o pisică, până acum mai bine de o lună. Animăluțul ei s-a stins din viață, iar artista a suferit enorm în urma pierderii sale. Nu anunțase faptul că își dorea un alt animal de companie, dar a avut parte de o surpriză plăcută chiar de ziua sa de naștere, când a primit acest cadou emoționant din partea cuiva care ține la ea și care a intuit foarte bine ceea ce și-ar dori cel mai mult.

Prietenii ALexandrei Stan o cunosc foarte bine

Ziua de ieri a fost precum un carusel de emoții pentru fosta concurentă de la Survivor România. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, iar oamenii dragi ei s-au grăbit să îi transmită acesteia toate gândurile lor bune, încă de la primele ore ale zilei. Nici fanii nu s-au lăsat mai prejos și i-au scris mesaje frumoase, care sigur i-au ajuns la inimă artistei și care au emoționat-o.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit este o pisică, de care s-a îndrăgostit din prima și alături de care s-a pozat. Imaginile respective au fost postate și pe rețelele sociale, iar fanii eu s-au grăbit să o felicite. Cu siguranță, ea nu se mai simți singură, având alături de ea o altă pisicuță pe care o iubește și căreia îi va face, mai mult ca sigur, toate poftele. A numit-o Mia Uni, iar micuța are deja fanii săi.

 

Alexandra Stan, cel mai frumos cadou primit de ziua ei: "Bun venit în viața mea"

„S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! După cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia! Bun venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!’, a scris Alexandra Stan pe contul ei de  Instagram.

Alexandra Stan, cel mai frumos cadou primit de ziua ei: "Bun venit în viața mea"