Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, dar și de peste hotare. Artista a avut o vreme în care a dat lovitura cu piesele sale și în alte țări, iar în felul acesta a reușit să își creeze o comunitate destul de mare cu oameni din întreaga lume. Ea este mândră de tot ceea ce a reușit să facă până acum, mai ales că drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor. Vedeta a discutat, la un moment dat, despre cât de greu i-a fost să ajungă tot mai sus și despre cât de mult a muncit zilnic, pentru a-și îndeplini visurile.

Alexandra Stan nu este iubită de toată lumea

Cântăreața a trecut și prin clipe de coșmar, din cauza unuia dintre foștii săi manageri, care ulterior i-a devenit iubit. Vedeta a susținut că ea nu știa pe atunci sumele de bani care se ofereau pentru un concert de-ale sale, iar din acest motiv i-au fost furați foarte mulți bani, pe care nu a mai reușit să îi recupereze sub nicio formă. Până a ajunge cunoscută peste tot, Alexandra Stan a avut locuri de muncă normale și nu îi este rușine să recunoască toate aceste lucruri.

Chiar dacă acum este celebră și își poate permite orice, fosta concurentă de la Survivor România nu uită de unde a plecat. Are mii de fani care ar da orice să o vadă în realitate și să meargă la unul dintre concertele sale, dar nu toată lumea o are la suflet. Recent, surse din apropierea artistei au declarat că ea primește destul de multe mesaje de amenințare, în ultima vreme. Niște oameni care și-au făcut conturi false i-ar fi pus gând rău și o amenință cu moartea.

 

 

Alexandra Stan, amenințată cu moartea pe social media: ”Pare că cineva i-a pus gând rău”

„Primește mesaje de la conturi false… Zeci de mesaje cu amenințări. O avalanșă de injurii. Pare că cineva i-a pus gând rău”, au declarat surse din apropierea vedetei pentru Cancan.ro.